Uniek design
Wij verzorgen taarten voor elke grote feestelijke gelegenheid! Voor een gezelschap van minimaal 60 personen, kun je bij ons terecht voor prachtige & gedetailleerde handgemaakte taarten. Wij geloven dat iedereen een unieke taart verdiend! Om deze reden worden al onze taarten persoonlijk ontworpen en maken wij géén taarten naar aanleiding van een voorbeeld na. Uiteraard kunnen wij een voorbeeldfoto ter inspiratie gebruiken en hier onze eigen creatieve Abbyliciousz twist aan toevoegen.

Ultieme smaakbeleving
Alle sweets van Abbyliciousz zijn volledig huisgemaakt en worden zo vers mogelijk bereid om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Onze visie is om niet alleen een prachtige taart te leveren, maar men ook ultiem te laten genieten van de smaak. Voor een overzicht van onze heerlijke taarten & vullingen kun je hier alvast een kijkje nemen. Enjoy!

Allergieën?
Iedereen verdient een lekker stukje taart! Om deze reden hebben wij speciale recepten ontwikkeld om rekening te houden met een heleboel allergieën. Wij kunnen ei-, noten-, gluten-, lactose-/koemelk- én suikervrije taarten leveren.

Sweet table
Ook een sweet table behoort tot de mogelijkheden en is al bijna niet meer weg te denken op een babyshower of verjaardag. Taart, cupcakes, cake pops, push-up cakes, macarons, koekjes, lolly’s, popcorn, marshmallows, snoep. Letterlijk vertaald, zoete tafel… Daarvan begin je toch al te watertanden? Wat is er nou lekkerder dan na een stukje taart, nog een cupcake te eten, of een cake pop? My point exactly.

Een sweet table is dé absolute eyecatcher op jouw feest. Verras alle gasten met deze tafel van lekkernijen waar ze gegarandeerd niet van af kunnen blijven. In overleg, kan Abbyliciousz naast al het lekkers, ook de gehele styling en de opstelling van de tafel verzorgen. Alles uiteraard helemaal passend bij het thema – alles is mogelijk, niks is onmogelijk. All I need is a table.

Prijs op aanvraag.