De Beste Bruidstaartspecialist van Flevoland
Sinds 3 januari 2018 heeft Abbyliciousz het Love Award gewonnen in de categorie Bruidstaarten. Hiermee is Abbyliciousz bekroond als Beste Bruidstaartspecialist van Flevoland. Vol trots dragen wij deze titel, waarbij ons doel is – vol passie – dé beste bruidstaartspecialist voor jullie te zijn.

 

Perfecte details
Een bruidstaart is dé absolute blikvanger op jullie grote dag! Bij Abbyliciousz zijn jullie aan het juiste adres voor een bruidstaart die tot in de kleinste details verzorgd is. Niets is mooier dan een bruidstaart dat een verlengstuk is van de gehele styling van de bruiloft. Wij streven naar perfectie in het eindresultaat en vinden het belangrijk dat het ontwerp in de juiste kleuren en thema elementen wordt afgewerkt. Op deze manier wórdt de bruidstaart ook de absolute blikvanger!

Persoonlijke proeverij
Elke bruidstaart is persoonlijk en om te garanderen dat jullie bruidstaart volledig naar wens is, bieden wij een vrijblijvende proeverij aan. Tijdens deze gezellige proeverij brengen wij alle wensen in kaart. Hiermee creëren wij persoonlijk op maat gemaakte schetsen, zodat de taart volledig aan de verwachtingen voldoet – met nét dat beetje extra.

Verfstaaltjes voorbeeldfoto’s zijn allemaal welkom – zo krijgt de cake designer een compleet beeld en kunnen wij aan de slag met persoonlijke schets én vrijblijvende offerte.

Voor de proeverij, adviseren wij ca. 3-4 verschillende vullingen te kiezen – zo wordt de uiteindelijke keuze niet al te lastig met onze heerlijke smaken. Een overzicht van de vullingen die wij aanbieden, kun je hier vinden. De kosten van een proeverij zijn €10,- per proeftaartje, waarvan maximaal €30,- wordt verrekend met de factuur van de bruidstaart, indien jullie besluiten deze bij Abbyliciousz af te nemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Allergieën?
Iedereen verdient een lekker stukje taart! Om deze reden hebben wij speciale recepten ontwikkeld om rekening te houden met een heleboel allergieën. Wij kunnen ei-, noten-, gluten-, lactose- én suikervrije taarten leveren.

Sweet table
Ook een sweet table behoort tot de mogelijkheden en is uiteraard dé absolute eyecatcher op jouw feest. Verras alle gasten met deze tafel van lekkernijen waar ze gegarandeerd niet van af kunnen blijven. In overleg, kan Abbyliciousz naast al het lekkers, ook de gehele styling en de opstelling van de tafel verzorgen. Alles uiteraard helemaal passend bij het thema – alles is mogelijk, niks is onmogelijk. All I need is a table.

Prijs op aanvraag.