About Abbyliciousz


Abbyliciousz is thé Cake Boutique to be voor prachtige én heerlijke taarten. Wij specialiseren ons in custommade taarten & dessert tables, waarbij wij worden gedreven door passie. Passie voor design én passie voor heerlijke taart, cupcakes, macarons – basically delicious sweets!

Alle sweets van Abbyliciousz zijn volledig huisgemaakt en worden zo vers mogelijk bereid om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Onze visie is om niet alleen een prachtige taart te leveren, maar men ook ultiem te laten genieten van de smaak.

Neem gerust in een kijkje in onze portfolio en laat je overtuigen!


About Abbygail

Na een opleiding HBO Makelaardij en een baan als accountmanager bij een bank, zei Abbygail het leven achter het papierwerk vaarwel om haar passie voor het bakken en creatief bezig zijn achterna te gaan. In december 2010 heeft zij Abbyliciousz opgericht en sindsdien zijn haar taarten wereldberoemd in Almere en omstreken!

Ik wil met Abbyliciousz uitblinken in de cake business. ‘Out of the Box’ denken qua ontwerp, smaak en service. We love little details, even the smallest ones. Superheld taarten met werkende lampen? Niks is te gek! Verrassende smaakcombinaties? You’re at the right place! Ik vind service ontzettend belangrijk, zakelijk zijn met een knipoog. We hebben geregeld lol met klanten tijdens telefoongesprekken of proeverijen, taarten zijn gewoon fun en dat willen we zo houden!

– Eleanor Roosevelt

Neem gelijk contact met ons op!